helgen fram till idag

I fredags kom Paulinas mamma till staden och joinade skaran besökare i lägenheten. Trångt men roligt! Hon hade aldrig tidigare besökt staden, så jag fick varva mina guideturer med min bror med att delta i de Paui hade med sin mor. På lördagkvällen gick vi till en asiatisk gourmetrestaurang, utan att i förväg veta att det var en gourmetrestaurang. Det var första gången jag besökte ett sådant fint kök, och nu vill jag aldrig besöka något annat. Smakerna var tidigare outforskade i min mun och rätternas fantasifullhet var häpnandsväckande. Till dessert åt jag detta, en mascarponekräm med hallonpurée och mangobitar, och riskakor att doppa ner i den läckra mixen.
Efter en sista intensiv turistdag i söndags har vi mest tagit det lugnt och njutit av våra sista dagar i staden på egen hand. Som när vi firade fettisdagen och gick till Veganz café för att kompensera bristen på semlor som råder här (finns bara på IKEA). Det var en riktigt bra kompensation! Paui åt en rawfood-kaka med choklad- och kastanjsmak och jag en tårta med mintchokladsmak, såklart
Förutom ett café består Veganz av en livsmedelsbutik, med enbart veganska produkter. Det fick Paui att bli en glad katt
På kvällen såg vi på Resan till Melonia och käkade popcorn. Igår körde vi en barrunda i fhain och utnyttjade stadens generösa öppettider på sina krogar. Nu: ny dag, sista torsdagen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0